Ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ πρόσθεσε πως η επαγγελματική διαιτησία είναι μονόδρομος για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Aναλυτιά οι δηλώσεις του: 

Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Παναθηναϊκού: 

«Το επόμενο βήμα είναι να μείνουμε ταπεινοί και να καταφέρουμε να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Όσον αφορά το οργανωτικό, νομίζω ότι όλη η Ευρώπη είδε ότι έχουμε ένα στολίδι, είναι διαφήμιση για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Στόχος είναι να γίνει ακόμα καλύτερο, να είναι ένα σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Νομίζω μια πρώτη γεύση την πήρε ο κόσμος προχθές. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κα από όλους τους συνεργάτες. Θα είναι κάτι το εντυπωσιακό.

Από εκεί και πέρα για το μπάσκετ, σε οργανωτικό επίπεδο έχουμε καταθέσει μια πρόταση για την επαγγελματική διαιτησία. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος στην Ελλάδα όπως εξελίσσεται το μπάσκετ. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξουμε επίπεδο και να πλησιάσουμε και άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό και να παίρνουμε παράδειγμα και να γινόμαστε όλοι καλύτεροι».