H Aρμάνι Μιλάνο θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού την Τρίτη (15/10, 21.15) στο ΣΕΦ και ο Ετόρε Μεσίνα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Πειραιώτες.

Χαρακτήρισε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Εuroleague, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση, κυνηγώντας το διπλό στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού
InTime/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, τον Ολυμπιακό που είναι πάντα καλά οργανωμένος υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Μια ομάδα με βάθος, που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως όλα τα κλαμπ της Euroleague.

Είναι πάντα σημαντικό για να κερδίσεις στη Euroleague, ειδικά εκτός έδρας, να έχεις τον έλεγχο των ριμπάουντ και να προστατεύεις τη ρακέτα σου. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και πολλούς rookie. Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ του ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση ομάδας που μπορεί να πετύχει», δήλωσε ο Μεσίνα.

O Eτόρε Μεσίνα
InTime/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ