Σκόνη έχει σηκωθεί μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λευτέρη Μαντζούκα, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός τον εμπιστεύτηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη αλλά η καριέρα του νεαρού άσου στους Κίτρινους έληξε άδοξα.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που βρίσκεται μια ζωή μέσα στα παρκέ και "κόβει" το μάτι του από μπάσκετ και με το παραπάνω, έχει μεγάλη αδυναμία στον Μαντζούκα - Παρόλα αυτά δεν θέλησε να επιβάλλει την παρουσία του στο Τριφύλλι.

Με αποτέλεσμα την παραχώρηση του Λευτέρη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν και η αποχώρησή του έκανε κρότο - Γιατί η σχέση του με τον Γιάννη Καστρίτη δεν ήταν καλή, ο Έλληνας τεχνικός τον έστειλε στα αποδυτήρια στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, και το γυαλί που έχει ραγίσει δεν γίνεται να κολλήσει ξανά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Χρήστο Γκάλη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Κίτρινων, προκειμένου να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

"Αυτο ήταν το πρόβλημα με Μαντζούκα στον Άρη - Διαφωνούσε με τους συμπαίκτες - Καλή η σχέση Άρη-Παναθηναϊκού"

Τι έγινε με τον Μαντζούκα στη θητεία του στον Άρη;

"Ο χαρακτήρας του δεν έδεσε με το υπόλοιπο της ομάδας. Το περιστατικό με τον Ολυμπιακό ήταν η κορυφή του παγόβουνου".

Υπήρχε και αγωνιστικό πρόβλημα; Λέγεται ότι ήθελε να παίζει στη θέση 3 και όχι στη θέση 4 που ήθελε να τον αξιοποιήσει περισσότερο ο Καστρίτης;

"Το πρόβλημά του ήταν ότι ήθελε μεγαλύτερη προσοχή στο παιχνίδι, ζητούσε την μπάλα παρά το σύστημα της ομάδας, διαφωνούσε με τους συμπαίκτες όταν δεν του την έδιναν. Αυτό που δεν έβλεπε ο Μαντζούκας ήταν τη στατιστική καθώς είχε από τους μεγαλύτερους χρόνους συμμετοχής στον Άρη".

Άλλαξε κάτι σε σχέση με τον καλοκαιρινό σχεδιασμό για την αξιοποίηση του Μαντζούκα;

"Ο Καστρίτης ζητούσε ομάδα που δεν θα είχε σχέση με τις προηγούμενες και φιλοδοξούσε να κάνει ένα σύνολο με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση: Κράτησε τον Ηλιόπουλο, έβαλε τον Χοτζ, τον Νόλεϊ (-αν και δεν τον ξέραμε είναι πολύ καλός σουτέρ), πήρε τον Λαζέφσκι στη θέση 4 με 45% στα τρίποντα και σε αυτό πρόσθεσε και τον Μαντζούκα που έχει καλό ποσοστό στα σουτ"

Η αποχώρηση του μπορεί να σημαίνει αλλαγή στις σχέσεις Άρη-Παναθηναϊκού;

"Όχι δε νομίζω, εξάλλου δεν είχαν και κάποια ιδιαίτερη σχέση τα δυο κλαμπ".