Σέλτικς: Οι πρωταθλητές ΝΒΑ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν και μετά το φιλικό με τους Ράπτορς ο Τζέισον Τέιτουμ αναφέρθηκε σε ένα πιθανό φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Παίκτες των Μπόστον Σέλτικς
AP

«Δεν πιστεύω στα "εάν" και υποθετικά ζητήματα. Δεν νομίζω πως θα συμβεί. Υποθέτω ότι είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο, αλλά αμφιβάλλω αν θα συμβεί τώρα σύντομα», είπε ο άσος των Πράσινων.

Την ίδια στιγμή πάντως ο προπονητής των πρωταθλητών μιλώντας στον Τύπο διαφώνησε με τον έμπειρο φόργουορντ, όντας αντίθετος σε μια τέτοια προοπτική λέγοντας: «Θα παίξω με οποιονδήποτε βρίσκεται στο πρόγραμμα μας. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει».

«Αν θα μου άρεσε να αποδεχτώ την πρόκληση; Όχι, ειλικρινά πιστεύω ότι παίζουμε στην καλύτερη λίγκα του κόσμου, οπότε όταν λέμε ότι είμαστε "παγκόσμιοι πρωταθλητές", δεν το λέμε ελαφρά την καρδία. Το αξίζουμε. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.

Δεν δίνω σημασία αν κάποια άλλη λίγκα υποστηρίζει ότι βγάζει παγκόσμιους πρωταθλητές ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά, πιστεύω ότι το ΝΒΑ είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο. Οπότε...», τόνισε ο αναπληρωματικός σέντερ/φόργουορντ των Σέλτικς, Εζέβιερ Τίλμαν.

Παίκτες των Μπόστον Σέλτικς
AP