Αιχμηρό είναι της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ» για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 90-86 από τη Ρεάλ, πληρώνοντας την έλλειψη συγκέντρωση στην άμυνα, αφού έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ στους Ισπανούς, τα οποία στοίχισαν, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Το Τριφύλλι έκανε μεγάλη επιστροφή στη δεύτερη περίοδο με σούπερ Χουάντσο, που έκανε ρεκόρ καριέρας με 16 πόντους, ωστόσο έχασε τον έλεγχο στην τρίτη περίοδο μετά από αντιαθλητικό του Ναν στον Αμπάλδε, το οποίο βοήθησε τους Μαδριλένους να ξαναχτίσουν διψήφια διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πάλεψε έφερε δύο φορές τη διαφορά κοντά, αλλά ο χρόνος δεν τον έφτανε για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

«Λίγος στη Μαδρίτη» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ», η οποία είναι γνωστό πως είναι ερυθρόλευκης απόχρωσης. «Ο Παναθηναϊκός έχασε 90-86 από τη Ρεάλ χωρίς να καταφέρει να την απειλήσει και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» έχαναν και με 17 πόντους διαφορά (66-49 στο 28'), μείωσαν στους επτά (88-81 στο 38'), αλλά δεν είχαν το κάτι παραπάνω για να κάνουν την ανατροπή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.