Γιώργος Μπαρτζώκας: Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Εφές, με τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων στις δηλώσεις του να στέκεται στα λάθη τα οποία κόστισαν στο φινάλε, τονίζοντας ότι αυτά ήταν η βασική αιτία για το αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Intime

"Καταλήξαμε με 26 ασίστ και 9 λάθη. Αυτά τα 6 λάθη της τελευταίας περιόδου, αυτές οι κατοχές, ιδίως τα 3-4 λάθη που κάναμε στο τέλος μας στοίχισαν το παιχνίδι. Πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο την μπάλα, να προσπαθούμε να σιγουρεύουμε την κατοχή και να εκτελούμε. Κάναμε λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό. Μπορώ να πω ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση, με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά, στα οποία έπρεπε να έχουμε παίξει εντελώς διαφορετικά. Είναι οκ, θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Εφές. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες που έχουν μεγάλη προσωπικότητα, όπως ο Λάρκιν, ο Μπομπουά και όλοι οι παίκτες της περιφέρειας, σκόραραν πολύ και έβαλαν κρίσιμα τρίποντα. Παράλληλα, όταν αστοχούσαν, εμείς τους δίναμε δεύτερες ευκαιρίας. Υπήρχε έλλειψη σε hustle plays. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω, κάτι έξτρα για να πάρουμε την μπάλα και δεν το είχαμε. Φυσικά αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της ήττας", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Intime