Ο Ερυθρός Αστέρας πρόσθεσε, τελικά, στο ρόστερ τον Φίλιπ Πετρούσεφ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε λόγο για μια επιτακτική κίνηση ενίσχυσης ύστερα από τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι.

Μιλώντας στο «SportKklub», ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου ανέφερε σχετικά: «Πριν από μια εβδομάδα είπα ότι δεν θα βγούμε στην αγορά για παίκτη, αλλά αυτός ο τραυματισμός μας ανάγκασε να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για τον Πετρούσεφ. Όλος ο οργανισμός αντέδρασε γρήγορα, επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό και τους ευχαριστούμε που μας τον δάνεισαν.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ
InTime/ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Έρχεται ένας παίκτης που ξέρει την ομάδα και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με διάφορους τρόπους».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, ο Σφαιρόπουλος δεν το απέκλεισε και είπε: «Ίσως. Πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Θα εξακολουθούμε να κοιτάμε την αγορά αλλά δεν είναι κάτι επείγον για εμάς τώρα, ειδικά τώρα που φέραμε τον Φίλιπ. Αν βρούμε μια λύση που μπορεί να μας βοηθήσει, μπορεί να φέρουμε άλλον παίκτη. Ίσως. Δεν μπορώ να σου πω “ναι” ή “όχι”».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
InTime/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ