Η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, η γοητευτική Μπλεν Μεκόνεν, είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γνωστό μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη! Με καταγωγή από την Αιθιοπία, η Μεκόνεν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ναν κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Παρίσι, μια κίνηση που έκανε την καρδιά της να χτυπά δυνατά.

Το ιδιαίτερο αυτό δαχτυλίδι, που αποτελεί και το επίκεντρο των συζητήσεων στα social media, λέγεται ότι κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ. Η Μεκόνεν, γεμάτη χαρά και περηφάνια, δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα του εντυπωσιακού κοσμήματος στα stories της, με τους φίλους και τους ακόλουθους της να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό της.

Το ζευγάρι ήδη έχει μια όμορφη οικογένεια, μεγαλώνοντας την κόρη τους, ενώ φροντίζουν μαζί και τον γιο του Ναν από τον πρώτο του γάμο. Η Μεκόνεν φαίνεται απόλυτα ευτυχισμένη δίπλα στον Αμερικανό πρώην NBAer, που σήμερα αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό και έχει κερδίσει την καρδιά των φίλων της ομάδας.

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα τους κοινή ζωή, η μέλλουσα νύφη δείχνει πως διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, ανυπομονώντας να ενωθεί με τον αγαπημένο της Κέντρικ Ναν σε έναν γάμο που υπόσχεται να τραβήξει τα βλέμματα και να μείνει αξέχαστος!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blen Mekonnen (@blen_kiya)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blen Mekonnen (@blen_kiya)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blen Mekonnen (@blen_kiya)