Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το ΣΕΦ έχασε. Αυτή τη φορά τον τιμώρησε η Μπάγερν, η οποία επικράτησε με 84-80, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Εντουαρντς και τον Μπούκερ.

Ο Ολυμπιακός και πάλι πλήρωσε την κακή του αμυντική συμπεριφορά και στο τέλος δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, καθώς ο Βεζένκοφ αστόχησε σε δύο αμαρκάριστα τρίποντα.

Intime

Η Μπάγερν είχε έστω και ελαφριά τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος, που είπε την τελευταία κουβέντα σε αυτό το διάστημα. Οι Γερμανοί έχοντας ισορροπία στο παιχνίδι τους και με τον Μπούκερ να πραγματοποιεί μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση είχαν το πάνω χέρι με τον Ολυμπιακό από την άλλη να μην έχει την ενέργεια, που είχαν οι χιλιάδες οπαδοί του στην εξέδρα. Τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο. Γιατί όπως αναφέραμε οι Πειραιώτες έκλεισαν εντυπωσιακά το εικοσάλεπτο. Η Μπάγερν προηγήθηκε με 32-28, αλλά ο Ολυμπιακός έφυγε στα αποδυτήρια με 43-32. Εγραψε, δηλαδή, η ομάδα του Μπαρτζώκα σερί 15-0 με Ράιτ, Πίτερς και Βιλντόζα να βάζουν την υπογραφή τους.

Στην τρίτη περίοδο αναμενόταν αντίδραση της Μπάγερν και αυτή ήρθε. Με τους Εντουαρντς, Μπούκερ και Ουάιλερ-Μπαμπ να είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτή τη προσπάθεια. Με αυτά και με αυτά η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ όχι μόνο πλησίασε, αλλά κατάφερε να προσπεράσει με 55-54. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκει λύσεις από τον Βεζένκοφ και να κλείνει την περίοδο προηγούμενος με 61-59.

Η σκυλομαχία συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με τρίποντα του ΜακΚίσικ και Ντόρσεϊ με 71-66, αλλά με την Μπάγερν να απαντάει δυναμικά. Και με τον Νέιπιρ μπροστάρη να προσπερνάει με 75-71. 

Με τρίποντο του φοβερού Εντουαρντς η Μπάγερν προηγήθηκε με 79-72, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παραδοθεί και απάντησε με τρίποντα του Ουόκαπ και του Ντόρσεϊ, φτάνοντας στο 79-78. 

Ο Νέιπιρ είχε τρίποντο, ο Βεζένκοφ αστόχησε σε δύο προσπάθειες από την πλευρά του και έτσι το παιχνίδι πήγε στη Μπάγερν.