Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι 51 πόντοι που δέχθηκαν οι "ερυθρόλευκοι" στο δεύτερο μέρος ήταν ο βασικός λόγος της ήττας, ενώ μετά το παιχνίδι είχε σταθεί στην τοποθέτησή του και στα δύο χαμένα τρίποντα του Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως περιμέναμε, η Μπάγερν έχει μεγάλη βελτίωση. Το έδειξε με τη Ρεάλ και σήμερα επιστρέφοντας από το -12, μας ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό μας. Στο δικό μας επίπεδο πρέπει να περιορίζουμε τα λάθη, να είμαστε υπομονετικοί, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά. Έγινε το αντίθετο, σκεφτόμασταν να βάλουμε κάποια σουτ για να τελειώσουμε το παιχνίδι, για αυτό η Μπάγερν επέστρεψε και είχε τα μεγάλα σουτ του Νέιπιερ. Δεχτήκαμε 51 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός είναι βασικός λόγος για την ήττα μας».

Για την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο: «Φανταστική, το γήπεδο είναι εκπληκτικό. Όλα σε αθλητικό πλαίσιο, δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα. Εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Για τον Έντουαρντς: «Πρώτα από όλα είναι πιο ώριμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει ικανότητα να σκοράρει, το ξέρουμε από τους Σέλτικς. Έχει ταλέντο και όλη η ομάδα τον βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση. Η Μπάγερν παίζει σε up tempo, με δύο ψηλούς που παίζουν με πρόσωπο και είναι μια συνθήκη για να δείξει το ταλέντο του».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα: 

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήμασταν μπροστά στο σκορ με +12 και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κάναμε αρκετά λάθη. Επέστρεψαν στο παιχνίδι και μετά ξέραμε ότι θα είναι μία απόφαση στο τέλος. Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε δύο ελεύθερα σουτ να βάλει, όταν απ’ την άλλη πλευρά αυτό το έκανε ο Νέιπιερ, βάζοντας δύο πολύ σημαντικά σουτ. Γι’ αυτό είπα ότι ήταν μία απόφαση. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα εδώ απόψε. Έπρεπε να κοντρολάρουμε καλύτερα το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος».