Εργκίν Αταμάν: Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Παναθηναϊκού από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τούρκος τεχνικός έκανε... υπόκλιση στον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, Κέντρικ Ναν, ενώ αναφέρθηκε και στο κλειδί που έφερε το αποτέλεσμα.

Ο Εργκίν Αταμάν
Intime

«Αξίζαμε 100% τη νίκη γιατί ατομικά, τακτικά, αμυντικά και επιθετικά παίξαμε τέλεια, Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε πολλά τρίποντα αλλά πολλά από αυτά, το 90% ήταν ελεύθερα. Κανείς δεν έπαιξε με εγωισμό. Αυτό ήταν πιο σημαντικό από την άμυνα. Με αυτή την επίθεση που έχει ο Ολυμπιακός καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ολο το ματς παίξαμε με τρία γκαρντ και λειτούργησε πολύ καλά και ήταν αυτό το κλειδί της νίκης, ίσως είναι πιο άνετο για εμάς. Αμυντικά κάναμε καλή δουλειά κόντρα στον Ντόρσεϊ και τον Βεζένκοφ στα σουτ του και όλα λειτούργησαν καλά».

Για το σχήμα που χρησιμοποίησε και την άμυνα του Ολυμπιακού: «Ξέρουμε πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά με τον Ουόκαπ πάνω στον Ναν. Για αυτό βάλαμε άλλους δύο γκαρντ, θέλαμε να μη δώσουμε την μπάλα στον Ναν, αλλά στον Μπράουν που είναι επίσης εξαιρετικός. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Λορένζο στο πικ εν ρολ, το δουλέψαμε πολύ αυτό. Δούλεψε καλά, όπως και πριν δύο μέρες με τη Φενέρ και αυτό μου έδωσε την ιδέα να παίξω έτσι».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Είναι απίστευτος σκόρερ. Εχει εντυπωσιακό πρώτο βήμα και σουτάρει πολύ καλά τώρα. Στην αρχή όταν ήρθε έχανε κάποια σουτ και επίσης κάνει πολύ καλή άμυνα τώρα. Καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι πια. Εκανε σπουδαία δουλειά απόψε. Στο 1-1 είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη», είπε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν
Intime