Δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν για τον Νικ Καλάθη στη Μονακό λόγω τραυματισμού στο γόνατο και είναι ακόμα στα… πιτς.
Διαβάστε επίσης...
Ήταν να λείψει για ένα μήνα ο 35χρονος πλέι μέικερ, πήγε πίσω όμως η αποθεραπεία του και γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εντέλει αναμένεται να γυρίσει στη δράση κόντρα σε μια από τις παλιές του ομάδες, τον Παναθηναϊκό.

Οι Μονεγάσκοι θα επισκεφθούν το κλειστό του ΟΑΚΑ στις 29 Νοεμβρίου και στο ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης για τη 12η αγωνιστική της Euroleague εκτιμάται ότι ο Καλάθης θα πατήσει ξανά παρκέ.
Où en est Nick Calathes, absent depuis 6 semaines alors qu'il ne devait l'être que pour 3-4 semaines ?
— BeBasket (@Be_BasketFr) November 12, 2024
Le meneur de l'AS Monaco devrait reprendre fin novembre, avec un premier match en #EuroLeague chez le Panathinaïkos Athènes !
https://t.co/z5n5WjY4B4 pic.twitter.com/IU3a3Zo8vS