Για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή «Strong Side», στο κανάλι Scorakias στο YouTube.
Όπως είπε, εκτιμά ότι το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει συμφωνία των Πειραιωτών με τον Σέρβο σέντερ, ωστόσο δεν θα είναι εύκολες οι διαπραγματεύσεις.
Διαβάστε επίσης...
«Προφανώς ο Μιλουτίνοφ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό κατά τη γνώμη μου, και το πιθανότερο είναι να μείνει διότι του αρέσει στον Πειραιά, του αρέσει στον Ολυμπιακό, του αρέσει η Αθήνα. Έτσι γύρισε στον Ολυμπιακό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνοντας έκπτωση στο συμβόλαιό του.
Θεωρώ όμως ότι δεν θα είναι και το πιο εύκολο να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Δηλαδή δεν είναι ότι θα τα βρουν άμεσα ή χωρίς διαπραγματεύσεις, διότι η πλευρά του Μιλουτίνοφ, οι ατζέντηδες, οι εκπρόσωποί του, θα κοιτάξουν στην αγορά και θα πουν ότι “δεν μπορεί εγώ να έχω ένα συμβόλαιο αρκετά μικρότερο από άλλους συμπαίκτες μου και να έχω το ρόλο που έχω”», ανέφερε ο Σ. Βετάκης.
Ποια είναι η επιθυμία και ποιες οι απαιτήσεις του Μιλουτίνοφ, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του @TheShot71;
Δείτε την 21η Strong Side: https://t.co/EAgR37oytX#olympiacosbc #olympiacos pic.twitter.com/Yy7wqUonKO — Scorakias (@Scorakiasgr) January 6, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο