Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει της αποψινής κρίσιμης αναμέτρησης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε για την 25η αγωνιστική της Euroleague μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τονίζοντας ότι είναι κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας, ενώ σημείωσε ότι αν οι πράσινοι καταφέρουν να πάρουν το... ροζ φύλλο αγώνα, η νίκη τους θα έχει διπλή αξία καθώς θα έχουν «διπλώσει» την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό, ανέφερε ότι ο Κώστας Σλούκας θα βρίσκεται κανονικά στη 12αδα, ενώ μίλησε και για το πότε υπολογίζονται οι επιστροφές, Γκριγκόνις, Γιούρτσεβεν και Λεσόρ.