Εργκίν Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Αμαρουσίου, με τον Τούρκο τεχνικό να τονίζει ότι υπάρχει πνευματική και σωματική κούραση, αλλά ήταν καλό που οι Πράσινοι ζορίστηκαν ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ακολουθεί.
Διαβάστε επίσης...
«Έπαιξε εξαιρετικά το Μαρούσι, έβαλαν δύσκολα καλάθια. Ήμασταν σοφτ στην άμυνα και οι αντίπαλοι βρήκαν λύσεις. Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια πριν από την Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ καλό για εμάς, γιατί δεν είναι σαν τα άλλα, να κερδίζουμε με 20 πόντους. Είναι καλό για την προετοιμασία μας για το ματς της Πέμπτης. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι, ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, κατάλληλο για το επόμενο δικό μας κόντρα στη Ρεάλ.
Ήρθαμε χθες 7 το πρωί από τη Λυών. Σέβομαι πως όλοι είναι κουρασμένοι και πνευματικά. Μπράβο στους παίκτες μου γιατί είμαστε η μόνη ομάδα της Ευρωλίγκας που είναι αήττητη. Δεν ήταν εύκολο, γιατί το Μαρούσι έχει 6-7 καλούς παίκτες και έναν στόχο. Σε κάθε ματς βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας», είπε ο Εργκίν Αταμάν.