Στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν είχε φτάσει πέρσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Ο ίδιος ο «Ζοτς» το αποκάλυψε στην εκπομπή «Neuspjeh Prvaka» του παλαίμαχου Κροάτη ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς, λέγοντας ότι οι παίκτες τον έπεισαν να παραμείνει στον πάγκο.

«Μετά από ένα παιχνίδι που χάσαμε είπα στους βοηθούς μου ότι “δεν έχω πλέον καμία επιρροή στους παίκτες”. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνουμε κάτι και κατά τη γνώμη μου αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να παραιτηθούμε. Εξήγησα την απόφασή μου στους βοηθούς μου και επικράτησε σιωπή. Θεώρησα πως αυτή η σιωπή σήμαινε “συμφωνούμε”.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
InTime/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ευχαρίστησα τους βοηθούς μου και τους παίκτες και πήγα σπίτι. Αφού έφτασα στο σπίτι, με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος (σσ. Οστόγια Μιχαΐλοβιτς) και μου ζήτησε να επανεξετάσω την απόφασή μου. Τότε οι παίκτες άρχισαν να με καλούν ένας-ένας παρακαλώντας με να αναθεωρήσω. Τους είπα “αν θέλετε πραγματικά να μείνω, πρέπει να αλλάξετε”. Μετά καθίσαμε με την ομάδα και μιλήσαμε και αποφασίσαμε ότι έπρεπε να προχωρήσουμε. Δεν θα ήταν το τέλος του κόσμου για μένα αν είχα απολυθεί μετά από αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο στην Παρτιζάν», είπε ο Ομπράντοβιτς.

Οι παίκτες της Παρτιζάν
InTime/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ