Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν στο ΣΕΦ και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Διαβάστε επίσης...
«Ήταν τρομερές οι εικόνες και το συναίσθημα την Παρασκευή, από την ώρα που πλησίαζες μέχρι την αποχώρηση από το γήπεδο. Κάτι ανάλογο θα είναι και σήμερα, αν και θα έχει αρκετό λόγω της ώρας. Συνδυάζεται και με το ποδόσφαιρο, θα έχει πολλά παιδάκια. Θα έχει αρκετές βραβεύσεις. Φαντάζομαι παλαιμάχων, ανθρώπων που έχουν τιμήσει την ιστορία της ομάδας στο μπάσκετ, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον με τον Κολοσσό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
Για το αν υπάρχουν συζητήσεις για τις ανανεώσεις: «Με τον Μιλουτίνοφ ήταν σε φιλολογικό επίπεδο και όλα δείχνουν πως θα πάνε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σίγουρα θα ήθελε και τον Πετρούσεφ. Με τον Μιλουτίνοφ είναι μία ξεχωριστή υπόθεση, αφού έκανε μία θυσία για να παραμείνει και τώρα θα επιχειρήσει να το εξαργυρώσει. Θα ήθελε ένα τριετές με ένα “2” μπροστά. Σίγουρα θα έχει μεγάλες προτάσεις από άλλες ομάδες. Δεν βλέπω εύκολα ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Μιλουτίνοφ και να σπάσει το συμβόλαιο του Φαλ. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα».
Παράλληλα, ρωτήθηκε για το ΣΕΦ και απάντησε: «Είμαστε σε μία καλή βάση. Ο Ολυμπιακός έχει το πλάνο του έτοιμο, για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει. Θα χρειαστεί για ένα εξάμηνο να αλλάξει γήπεδο, για να αλλάξει τη χωρητικότητα και κάποια ζητήματα εντός και εκτός γηπέδου. Υπάρχουν πληροφορίες πως είμαστε πολύ κοντά. Όμως έχουν υπάρξει πολλά επεισόδια σε αυτό το θέμα και προτιμώ να είμαι συγκρατημένος».
Όσον αφορά στους απόντες/τραυματίες, υπογράμμισε: «Και οι τρεις απόντες είναι θέμα μέρα με τη μέρα και για αυτό δεν μπορεί κανείς να πει κάτι. Υπάρχει αισιοδοξία για τον Γουόκαπ, οι εξετάσεις του Ράιτ είναι όλο και καλύτερες, αλλά δεν μπορεί να μπει αμέσως. Χρειάζεται το χρόνο του. Ο Έβανς είναι όλα βάσει πρωτοκόλλου και τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσει να μπαίνει στο πλάνο της ομάδας».