Ιδανική περίπτωση για τρίτος ψηλός στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν θα ήταν ο Μπράιαντ Ντάνστον, σύμφωνα με τον Σωτήρη Βετάκη.
Διαβάστε επίσης...
Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Strong Side», στο κανάλι Scorakias στο YouTube, o 38χρονος σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση, διαθέτοντας ελληνικό διαβατήριο λόγω του γάμου του με Ελληνίδα γυναίκα, όπως και της άριστης συνεργασίας που είχε με τον Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές.

«Το τρίτο 5άρι δεν πρέπει να λογίζεται ως ξένος, γι’ αυτό έχουμε πει ότι υπάρχει η περίπτωση του Ντάνστον, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία, αλλά βλέπουμε ότι παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει ελληνικό διαβατήριο γιατί έχει παντρευτεί Ελληνίδα.
Θα μπορούσε π.χ. να καλύψει τη θέση του τρίτου ψηλού, έχει συνεργαστεί με τον Αταμάν, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, θα έχει επίγνωση του πού βρίσκεται και τι θα κάνει. Θα κουμπώσει πάρα πολύ καλά στον Παναθηναϊκό σαν τρίτος ψηλός», είπε ο Βετάκης για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και του Άρη.