Το βίντεο με τις ευχές των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου για τα 100ά γενέθλια του Ολυμπιακού έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ.

Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» ευχήθηκαν νέες επιτυχίες και τρόπαια για όλα τα τμήματα των Πειραιωτών, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναφέρεται και στο γηπεδικό, λέγοντας χαρακτηριστικά «εύχομαι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του σπίτι, αυτό που τού αξίζει».

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι
InTime/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αναλυτικά:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα συμπληρώνονται 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού μας, 100 χρόνια ένδοξων στιγμών και μεγάλων επιτυχιών. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα μας, νέες επιτυχίες, νέες μεγάλες στιγμές σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ειδικά για το τμήμα μπάσκετ, εύχομαι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του σπίτι, αυτό που τού αξίζει. Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «100 χρόνια ιστορίας. Το 2025 μπορούμε να πούμε ότι είναι χρονιά ορόσημο για τον Ολυμπιακό, γιατί μας θυμίζει το μεγαλείο του συλλόγου σε όλα τα τμήματα. Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι πρωταθλήματα, Κύπελλα και ευρωπαϊκούς τίτλους σε όλα τα τμήματα. Χρόνια πολλά Θρύλε».