Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ που ακολουθεί, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την κατάσταση του Γουίλιαμς-Γκος: «Έχει αποφύγει το χειρότερο, κάτι σαν τράβηγμα είναι. Δύσκολα θα παίξει την Πέμπτη με Ερυθρό Αστέρα, για να προφυλαχθεί. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί. Το καλό είναι πως το αντιλήφθηκε πάρα πολύ νωρίς και πήγε στα αποδυτήρια. Με το πρώτο τσίμπημα το πρόλαβε και είναι αρκετά έμπειρος σε τέτοιες καταστάσεις…».

Και στη συνέχεια είπε: «Νομίζω ότι στην Ευρωλίγκα, από τη στιγμή που τα γκαρντ είναι δυσεύρετα, ο Γκος είναι μία εξαιρετική επιλογή, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά στο ντέρμπι, υπογράμμισε: «Η νίκη είναι αυτό που μετράει. Πνευματικά, ίσως να κάνει καλό το γεγονός πως η νίκη ήρθε με προβληματισμό. Θεωρώ ότι οι δύο του ψηλοί, θα μπορούσαν να τελειώσουν περισσότερες φάσεις και είναι θεματάκια που πρέπει να διορθωθούν. Θα πρέπει να προβληματιστεί ο Ολυμπιακός για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η γενική εικόνα ήταν καλή και πρέπει να τα υπολογίσει όλα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην χειρονομία του Παπανικολάου και τη στάση του Σλούκα σε προηγούμενα ματς