«Χαμόγελα» στις τάξεις του Ολυμπιακού με την επιστροφή του Μόουζες Ράιτ στις ομαδικές προπονήσεις να είναι γεγονός. Ο Αμερικάνος ψηλός έμεινε εκτός δράσης και φαινόταν πως θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος, όπως είχε ενημερώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον Δεκέμβριο. 

Ο 27χρονος ψηλός αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 21/11 στην αναμέτρηση της Euroleague απέναντι στην Μπασκόνια, όμως παρέμεινε στο πλευρό της ομάδας του καθόλη το διάστημα που ήταν εκτός παρκέ. Πλέον, τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, γεγονός που σιγούρα τον ικανοποιεί αφού οι ομάδες ανεβάζουν στροφές, καθώς μπαίνουν στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν που κρίνονται οι τίτλοι.

Ο Ράιτ έχει αγωνιστεί συνολικά 11 φορές τη φετινή χρονιά στη Euroleague, μετρώντας 4.7 πόντους (47.4% δίποντο, 59.1% βολές), 2.4 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ με 0.6 κλεψίματα, ενώ στη Stoiximan GBL έχει συμμετάσχει σε 7 παιχνίδια και σημείωσε 11.7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ.