Νίκος Ζέρβας: Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με την Μονακό μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας ότι το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιδράσει αγωνιστικά από την ήττα από τη Βιλερμπάν και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
Διαβάστε επίσης...
Παράλληλα επισήμανε ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι να φανεί ότι επιστρέφει και πάλι ο Ολυμπιακός στο γνώριμο του παιχνίδι και με τα χαρακτηριστικά σε αυτό που τον οδήγησαν μέχρι τώρα στη σεζόν.
«Πρέπει να δούμε μια αγωνιστική βελτίωση γιατί πλησιάζουν τα πλέι-οφ και δεν μπορείς ξαφνικά να ανεβάσεις ρυθμό και ένταση. Πρέπει να γίνει σταδιακά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζέρβας.