Σέιμπεν Λι: Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Αμερικανός γκαρντ των Ερυθρόλευκων έκανε δηλώσεις για το πέρασμά του από την ισραηλινή ομάδα, στην αρχή της σεζόν, υπογραμμίζοντας πως πέρασε αρκετά όμορφα εκεί, ωστόσο ήταν δύσκολη η κατάσταση για τον ίδιο.

Θυμήθηκε την Μακάμπι ο Λι: "Ήταν δύσκολη η κατάσταση για εμένα αλλά..."
Intime

«Χαίρομαι πολύ που είμαι στον Ολυμπιακό. Με υποδέχθηκαν με... ανοιχτά τα χέρια, και οι οπαδοί και οι παίκτες, όλοι είναι υπέροχοι. Η θητεία μου εδώ είναι καλή. Δεν περίμενα ότι θα επέστρεφα στην Euroleague σύντομα, ίσως την επόμενη σεζόν, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στην συνέχεια της σεζόν. Έχω αρκετές ευθύνες, αλλά είμαι έτοιμος για την δοκιμασία και ανυπομονώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Θέλω να συνεισφέρω στις νίκες της ομάδας με όποιον τρόπο μπορώ.

Μου άρεσε ο χρόνος μου στην Μακάμπι, τα παιδιά είναι τέλεια, το σταφ ήταν αρκετά καλό. Όλοι ήταν καλοί με εμένα, αλλά ήταν περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση για εμένα. Λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβη, όλοι κατάλαβαν την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω όλους στο επερχόμενο παιχνίδι», είπε ο Σέιμπεν Λι.

Θυμήθηκε την Μακάμπι ο Λι: "Ήταν δύσκολη η κατάσταση για εμένα αλλά..."
Λεζάντα