Την αποθέωση από τον παλαίμαχο άσο, Μίροσλαβ Μπέριτς γνώρισε ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, Φίλιπ Πετρούσεφ.
Διαβάστε επίσης...
“Ο Πετρούσεφ εξελίσσεται σε superstar. Παίζει πάρα πολύ καλά. Είναι απίστευτο το πόσο έχει βελτιωθεί στο ένας εναντίον ενός. Η τεχνική του στο παιχνίδι με πλάτη έχει φανταστική. Αυτό που έχει βελτιώσει αφάνταστα, και κάτι που κάνει καλύτερα από όλους στην Ευρώπη, είναι πως όταν πάρει την μπάλα στη ρακέτα, είτε θα επιτεθεί και θα πάρει δύο βολές, είτε θα είναι καλάθι και φάουλ. Όλοι οι σέντερ πρέπει να παρακολουθήσουν τον Πετρούσεφ. Είναι 25 χρονών και μοιάζει πολύ έμπειρος”, υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή “Pick and roll” του NΟVA RS.

“Θα είχε ο Ερυθρός Αστέρας ελπίδες αν δεν είχε τον Πετρούσεφ; Αυτή είναι μια ερώτηση και για τις επόμενες σεζόν. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ”, υπογράμμισε.
Ο 25χρονος πραγματοποιεί φοβερή σεζόν φέτος, καθώς σε 28 ματς στη Euroleague μετράει κατά μέσο όρο 14.1 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ με 16.5 στο pir.