Οι μάχες στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας συνεχίζονται, μαζί συνεχίζεται και η μεταγραφική διεργασία ενόψει του καλοκαιριού. Τα δημοσιεύματα λένε ότι ο Ουάιλερ-Μπαμπ της Μπάγερν έχει κλείσει ήδη στη Μονακό, αν και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς το διαψεύδει.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι με το ένα πόδι στον Παναθηναϊκό, ο Ντέιβιντ Κράμερ έχει αρχίσει ήδη να παίρνει τον δρόμο από την Τενερίφη για την Ρεάλ. Γενικώς γίνονται πολλά πράγματα και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται περισσότερα.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος
InTime

Ο Ελάιζα Μπράιαντ είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της αγοράς. Με την Εφές κάνει σπουδαία πράγματα, ήδη η τουρκική ομάδα του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης. Εστω και σε σεναριακό επίπεδο, ο Μπράιαντ συνδέεται και με τον Παναθηναϊκό και όντως είναι ένας παίκτης, που μπορεί να πάρει την θέση του Λορένζο Μπράουν.

Ο γκαρντ της Εφές μπορεί να παίξει και στις τρεις περιφερειακές θέσεις, η άμυνά του είναι υψηλού επιπέδου, στην επίθεση μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Και βέβαια στην τριάδα Σλούκα, Ναν και Γκραντ ταιριάζει τέλεια.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει. Επίσης δεν έχει κάνει κίνηση, πάντα μέχρι στιγμής, και για τον Τι Τζέι Σορτς, τον οποίο θέλουν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» ασχολούνται τώρα με το πως θα περάσουν στο φάιναλ-φορ και ειδικά αυτές τις μέρες τα μεταγραφικά δεν τους νοιάζουν καθόλου. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Σίγουρα, πάντως, το καλοκαίρι θα πάρουν και ψηλό, τον παίκτη, δηλαδή, που θα είναι πίσω από τον Λεσόρ. Ο Γκάμπριελ έχει τύχη να μείνει αλλά θα χρειαστεί ένας ακόμη για την φροντ-λάιν. Στο σχήμα που θα έχει ο Παναθηναϊκός ταιριάζει κουτί ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5». Για τον Σάριτς λένε ήδη ότι έχει κλείσει στην ομάδα του Ντουμπάι, αλλά από κάπου χειροπιαστά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ο Ντάριο Σάριτς
AP

Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι το «τριφύλλι» θα αναβαθμίσει το ρόστερ του. Το πόσο και το πως θα εξαρτηθεί κι από το τελείωμα της σεζόν. Από το τι, δηλαδή, θα κατακτηθεί. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως, είναι, όπως άλλωστε δείχνει καθημερινά, έτοιμος για όλα.