Facebook Pixel "Ο ηγέτης στον πάγκο". Δίπλα του εσύ...
Μπάσκετ
| 2012-04-06 01:38:00

"Ο ηγέτης στον πάγκο". Δίπλα του εσύ...

"Ο ηγέτης στον πάγκο". Δίπλα του εσύ...

Ο Ομπράντοβιτς είναι ο MVP του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη...

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Είχε πολλές ομοιότητες με το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Συγγνώμη αν κάνω κάποια λάθη αυτή τη στιγμή. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά, δεν μείναμε στη διαφορά που είχαμε χτίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Την χάσαμε εύκολα, αλλά την πήραμε πίσω. Δεν βιαστήκαμε να πανηγυρίσουμε, έχει να κάνει με τις ικανότητες της Μακάμπι. Το θετικό είναι ότι περάσαμε σε ακόμη ένα Final Four. Ήταν μία εκπληκτική σειρά, είδαμε όμορφα πράγματα προπονητικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας τώρα που είναι η προπόνηση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

... για το τι μέτρησε στο τέλος: «Πολλά μέτρησαν στο τέλος. Μπορούμε να μιλάμε ώρες γι' αυτό».

...για το ποιος ήταν ο MVP: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, θα αδικήσουμε την ομαδική προσπάθεια. Δεν απαντάω διπλωματικά. Ήρθαν παίκτες από τον πάγκο για λίγο, που έκαναν σημαντική δουλειά. Ο Ομπράντοβιτς έχει την εμπειρία κι αποφασίζει, ξέρει τους παίκτες καλύτερα από όλους. Έχει την εμπειρία και ένστικτο. Εμείς έχουμε ηγέτη στον πάγκο».

... για την ΤΣΣΚΑ: «Δίκαια την χαρακτηρίζουν φαβορί. Έχει γεμάτο ρόστερ, δημιουργία στο χαμηλό ποστ, καλές απομωνόσεις, καλά κορμιά. Παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν μιλήσουμε για τα δύο παιχνίδια που παίξαμε, στο πρώτο το πήραμε στην παράταση. Στο δεύτερο σε ένα λεπτό και 35'' έκαναν ένα σερί 14-0, που ήταν άσχημο για εμάς. Δεν το κάνει τυχαία, έχει την ποιότητα γι' αυτό. Ένα Final Four όμως είναι διαφορετικό. Θα προετοιμαστούμε σαν να παίξουμε στον τελικό».

... για τον άλλο ημιτελικό του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα Final Four και η κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητες. Είναι τεράστια επιτυχία που είναι δύο ομάδες στο Final Four. Έχουμε χρόνο εμείς κι εύχομαι να είμαστε υγιείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags