Facebook Pixel Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς: Ιστορικός Γιόκιτς! "Σκούπισε" τον Λεμπρόν και οδήγησε για πρώτη φορά σε τελικούς τους Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-05-23 08:32:00

Ιστορικός Γιόκιτς! "Σκούπισε" τον Λεμπρόν και οδήγησε για πρώτη φορά σε τελικούς τους Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ιστορικός Γιόκιτς! "Σκούπισε" τον Λεμπρόν και οδήγησε για πρώτη φορά σε τελικούς τους Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το όγδοο triple-double του στα πλέι οφ ο Νίκολα Γιόκιτς έγραψε ιστορία και οδήγησε σε νέα νίκη τους Νάγκετς επί των Λέικερς, που σήμανε και την πρόκρισή τους στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έγραψε ιστορία αφού με το όγδοο triple-double στα πλέι οφ, έσπασε το μυθικό ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν που κρατούσε 56 χρόνια, με τον Σέρβο να έχει 30 πόντους, 14 ριμπάουντ και 13 ασίστ!

Συγκλονιστικός ήταν και ο Λεμπρόν Τζέιμς που είχε 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, όμως η τρομερή του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για τους Λέικερς, που... σκουπίστηκαν από τους Νάγκετς τελειώνοντας την φετινή τους πορεία στους τελικούς της Δύσης.

Ο τέταρτος αγώνας της σειράς είχε απίθανη εξέλιξη, με τους Λέικερς να προηγούνται στο ημίχρονο με +15 (73-58), αλλά τους Νάγκετς να κάνουν την ολική επαναφορά στο δεύτερο και να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς.

Δωδεκάλεπτα: 34-28, 73-58, 89-94, 111-113

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags