Facebook Pixel Ανατροπή στο NBA: Πρόταση-"Βόμβα" στον Έντι Ταβάρες
Μπάσκετ
NBA
| 2023-07-01 23:55:00

Συμβαίνει τώρα: Πρόταση-"βόμβα" σε Ταβάρες - Το τεράστιο "εμπόδιο" που βάζει η Ρεάλ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Μια πρόταση, που αλλάζει τα πάντα στον χάρτη της Euroleague, έσκασε πριν από λίγο για τον θηριώδη σέντερ των Μαδριλένων.

Τη "βόμβα" με την απόκτηση του Έντι Ταβάρες από την Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να "πυροδοτήσουν" οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς!

Σε μια ημέρα που το NBA είχε την... τιμητική του, με τις μετακινήσεις των μέχρι πρότινος... Ευρωπαίων, Σάσα Βεζένκοφ (Κινγκς) και Βασίλιε Μίσιτς (Θάντερ), έρχεται και η πρόταση των Μπλέιζερς για πολυετές συμβόλαιο στον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την ερχόμενη Euroleague

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "basketnews.com", η ομάδα του Πόρτλαντ προσέγγισε τον 31χρονο Ταβάρες, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στο NBA, όμως στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρεάλ υπάρχει ένα buy out... αγκάθι για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς αυτό ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Το συμβόλαιο του Ταβάρες με την Ρεάλ λήγει το 2024, με τους Μαδριλένους να έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο σέντερ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ταβάρες την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 9.3 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 2.2 μπλοκ ανά αγώνα στην Euroleague, ενώ αναδείχθηκε ως ο MVP του Final Four που διεξήχθη στο Κάουνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει συμβόλαιο για παίκτη Euroleague ο ΠΑΟ - "Δώρο" σε Αταμάν ο γκαρντ, σουτέρ από ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags