Facebook Pixel Έντι Ταβάρες: Εξέλιξη-"βόμβα" για το μέλλον του Ταβάρες - Αδιέξοδο με Ρεάλ - "Κοιτάζει" μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-07-04 13:29:00

Εξέλιξη-"βόμβα" για το μέλλον του Ταβάρες - Αδιέξοδο με Ρεάλ - "Κοιτάζει" μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team

Η υπόθεση του θηριώδη σέντερ αναμένεται να έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη.

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγούνται οι συζητήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την επέκταση του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες πέρα από το 2024.

Ο υψηλόσωμος σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι φέρεται να ζητάει συμβόλαιο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Μαδριλένοι, "παγώνοντας" την υπόθεσή του.

 

Την ίδια ώρα ο Ταβάρες έχει στρέψει την προσοχή του και στο NBA, αφού το ενδιαφέρον των Μπλέιζερς είναι υπαρκτό, ωστόσο το τεράστιο buy out των 6 εκατομμυρίων, δεν μπορούν να το δώσουν οι Αμερικάνοι βάσει κανονισμών, εκτός και αν ο ίδιος ο παίκτης αποφασίσει να το καταβάλει, κάτι που μοιάζει δύσκολο έως απίθανο.

Παράλληλα, η Ρεάλ έχει κάνει την προεργασία της, στο ενδεχόμενο να χάσει τον Ταβάρες, ρίχνοντας "ματιές" σε έναν παίκτη που έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό και που θα κάνει θραύση αν επιστρέψει στην Ευρώπη, τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Αγγελόπουλων για Μίροτιτς - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Έκπληξη Βεζένκοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags