Facebook Pixel Μεταγραφή από Αμερική ο Ολυμπιακός - "Ψηφίζει" Γκιλ ο Μπαρτζώκας - Έκπληξη με σουτέρ για αντί-Σλούκα!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-07-11 23:50:00

Μεταγραφή από Αμερική ο Ολυμπιακός - "Ψηφίζει" Γκιλ ο Μπαρτζώκας - Έκπληξη με σουτέρ για αντί-Σλούκα!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή από Αμερική ο Ολυμπιακός - "Ψηφίζει" Γκιλ ο Μπαρτζώκας - Έκπληξη με σουτέρ για αντί-Σλούκα!

Το scouting στο Σάμερ Λιγκ και ο... εκλεκτός του κόουτς. Γιατί οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για το 4αρι και τα δύο ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα για τα γκαρντ. Διαβάστε στο Sportdog.gr

Ο Ολυμπιακός είναι σε μία περίεργη κατάσταση. Θα την έλεγε κανείς κατάσταση αναμονής μετά τις απώλειες του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοφ, και ενόψει της ενίσχυσης για να καλυφθούν αυτά τα κενά.

Η αγορά δεν προσφέρει πολλές επιλογές για την θέση του Βεζένκοφ. Ανάλογo πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Παναθηναϊκός, που κι αυτός προσπαθεί να πάρει ένα «4άρι», έχοντας μπακ απ τον Μήτογλου και τον Μαντζούκα.

Στην Ευρώπη όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό υπάρχει ο Πετρ Κορνελί, ο Γάλλος, που έφυγε από την Ρεάλ. Είναι καλός παίκτης, είχε παίξει πιο πριν στους Ντένβερ Νάγγετς, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι πιο ηχηρό για να μπορεί να καλύψει την αποχώρηση του Βεζένκοφ, του MVP της Ευρωλίγκας.

Καθώς φαίνεται την λύση οι Πειραιώτες θα την βρουν στην Αμερική, εκεί, όπου οι λύσεις είναι περισσότερες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη τα μάτια του εκεί, άλλωστε βρίσκεται στο Λας Βέγκας και στο σάμερ λιγκ ο συνεργάτης του, Γιώργος Μποζίκας.

Ο παίκτης, που θα έπαιρνε κατευθείαν ο Μπαρτζώκας είναι ο Αντονι Γκιλ, τον οποίο είχε και παλιότερα στην Χίμκι. Είναι άγνωστο, όμως, αν ο Γκιλ θα επιστρέψει στην Ευρώπη, παρότι υπάρχουν δημοσιεύματα τελευταίως που λένε ότι σίγουρα θα γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Γκιλ είναι από το 2020 στο ΝΒΑ και τους Ουίζαρντς και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ή θα γυρίσει στην «Γηραιά Ηπειρο».

Επίσης δεν μπορεί να αποκλειστεί όχι από το ΝΒΑ, αλλά από την Ευρώπη η περίπτωση του Μπεν Μπέντιλ. Δεν είναι ο σούπερ παίκτης, αλλά μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», λύνοντας τα χέρια του προπονητή. Ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα ο Μπέντιλ, αφού έχει παίξει στη χώρα μας με το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό.

Για την θέση του Σλούκα, ο Ολυμπιακός δεν θα δυσκολευτεί γιατί πάνω από όλα δεν ψάχνει πρωτοκλασάτο παίκτη, έχοντας πάρει και τον Ουίλιαμς-Γκος. Οι λύσεις είναι αρκετές και στην Ευρώπη και στην Αμερική. Θέλει έναν πολύ καλό δημιουργό και σουτέρ και θα τον βρει εύκολα. Ο Κέβιν Πάνγκος, που φεύγει από την Αρμάνι, μπορεί να είναι μία λύση, αλλά σίγουρα όχι η μοναδική. Και του Ντόρσεϊ επίσης η επιστροφή είναι ένα ενδεχόμενο όχι πολύ μακρινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον Ολυμπιακό λόγω… Σλούκα - Υπογράφουν με Έλληνα γκαρντ οι Αγγελόπουλοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags