Facebook Pixel Σβι Μίχαϊλιουκ: Ανατροπή δεδομένων για Μίχαϊλιουκ και Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-09-06 11:32:00

Μόλις έσκασε: Ανατροπή δεδομένων για Μίχαϊλιουκ και Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Ανατροπή δεδομένων για Μίχαϊλιουκ και Παναθηναϊκό!

Ο Ουκρανός άσος συμφώνησε με τους Μπόστον Σέλτικς, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει τελικά στο NBA.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ απασχόλησε για αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά συμφώνησε να συνεχίσει στο NBA με την φανέλα των Σέλτικς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ "χάθηκε" οριστικά για τους Πράσινους.

Πώς έχουν, λοιπόν, τα δεδομένα για τον Μίχαϊλιουκ; Ο 26χρονος έχει υπογράψει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο ενός έτους στη Βοστώνη έναντι συνολικά 2.346.614 δολαρίων, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες δικλείδες. Αν αποδεσμευτεί στην περίοδο προετοιμασίας, τότε θα εισπράξει 200.000 δολάρια και θα είναι ξανά ελεύθερος.

Εφόσον παραμείνει στην ομάδα όταν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ στις 25 Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσει το 50% του συνολικού συμβολαίου, δηλαδή 1.173.307 δολάρια. Αν μείνει στην ομάδα και δεν απομακρυνθεί πριν τις 7 Ιανουαρίου, θα πάρει το πλήρες ποσό του αρχικού συμβολαίου.

Το μέλλον του Μίχαϊλιουκ στους Σέλτικς θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την παρουσία του στην προετοιμασία στα πέντε φιλικά της ομάδας από τις 8 έως τις 19 Οκτωβρίου, με την πόρτα του Παναθηναϊκού να είναι ακόμα ανοιχτή. Το Τριφύλλι ενδέχεται να επανέλθει αν δει ότι ο παίκτης δεν συνεχίζει στο NBA, εφόσον βέβαια δεν έχει αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης ως τότε στην συγκεκριμένη θέση.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό φεύγει ο Ιτούδης, τι έγινε με παίκτες - Ενστάσεις για τον Νο1 Σπανούλη - Ανατροπή με Σλούκα, Καλάθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags