Facebook Pixel Μπάσκετ: Πρόεδρος πασίγνωστης ομάδας συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος - Απίστευτο τι έκανε μόλις τον σταμάτησαν
Μπάσκετ
NBA
| 2023-09-17 19:30:00

Πρόεδρος πασίγνωστης ομάδας συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος - Απίστευτο τι έκανε μόλις τον σταμάτησαν

Sportdog Team
Πρόεδρος πασίγνωστης ομάδας συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος - Απίστευτο τι έκανε μόλις τον σταμάτησαν

Αδιανόητο σκηνικό!

Ο πρόεδρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, μιας και δε δεχόταν να συνεργαστεί με τις αρχές.



Ο πρόεδρος της αμερικανικής ομάδας έκανε διαδοχικές παραβάσεις του ΚΟΚ όντας μεθυσμένος, με τους τροχονόμους του Οχάιο να τον σταματούν. Ο επικεφαλής του front office των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν, οδηγούσε υπό την επήρεια του αλκοόλ και δεν τηρούσε τους κανόνες αδιαφορώντας για τις διαχωριστικές γραμμές που υπήρχαν στο δρόμο.

Όταν αναγκάστηκε να σταματήσει, διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 41χρονος στην αρχή εμπόδισε την έρευνα και πληροφορίες αναφέρουν πως αρνήθηκε να φυσήξει στην ειδική συσκευή. Μόλις οδηγήθηκε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, άλλαξε στάση και συμμορφώθηκε με τις οδηγίες των αστυνομικών. Οι Καβαλίερς, πάντως, τονίζουν πως θα πάρουν κι άλλες πληροφορίες για το ζήτημα που προέκυψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι - Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags