Ο Βασίλιε Μίσιτς άφησε το φετινό καλοκαίρι την Ευρώπη και την Αναντολού Εφές για το NBA και την ομάδα της Οκλαχόμα, υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Μπορεί ο Σέρβος γκαρντ να έχει αγωνιστεί ελάχιστα στην αρχή της σεζόν, αλλά δύσκολα θα φύγει από την Αμερική ως ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα. Και δεν αναφερόμαστε τυχαία στους Πειραιώτες, καθώς από χθες επικρατεί μία... τρέλα στα social media με το συγκεριμένο σενάριο, που έγινε μέχρι και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα!

Δεν υπάρχει καν τρόπος να έρθει στον Ολυμπιακό

Παρόλα αυτά, όπως επισημαίνει και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Συρίγος ο Μίσιτς δεν έχει «κοπεί» από τον «μαγικό κόσμο» και με το συμβόλαιο του έχει εγγυημένα 16 εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό και θα πάρει άλλα 7,7 για τον τρίτο του χρόνο στην Οκλαχόμα. Για ποιο λόγο λοιπόν ο 29χρονος άσος να τα αφήσει όλα αυτά για μια επιστροφή στην Euroleague;

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιώργο Συρίγο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν τρόπος, με βάση τις διατάξεις της Συλλογικής Σύμβασης του ΝΒΑ να κοπεί ένα τέτοιο συμβόλαιο, ακόμα κι αν το θελήσουν και οι δύο πλευρές!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη Αταμάν για Ναν - Θέλει... Οκπάλα για αντι-Παπαπέτρου - Τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!