Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο λόγος που ο Στεφ Κάρι μισεί να παίζει την ημέρα των Χριστουγέννων του ΝΒΑ
Μπάσκετ
NBA
| 2023-12-26 12:24:00

Ο λόγος που ο Στεφ Κάρι μισεί να παίζει την ημέρα των Χριστουγέννων του ΝΒΑ

Του Γιώργου Βροντάκη
Ο λόγος που ο Στεφ Κάρι μισεί να παίζει την ημέρα των Χριστουγέννων του ΝΒΑ

Όπως η Πρέμιερ Λιγκ έχει την παραδοσιακή της Boxing Day, το ΝΒΑ έχει την ημέρα των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα συνήθως προγραμματίζει τις καλύτερες ομάδες την ημέρα των Χριστουγέννων.

Το 2023, οι Ουόριορς αντιμετωπίζουν τους Νάγκετς , τους πρωταθλητές της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο, αυτό δεν ευχαριστεί το αστέρι του Γκόλντεν Στέιτ, Στεφ Κάρι.

Ρωτήθηκε για το να παίξει τα Χριστούγεννα και ο παίκτης απάντησε ότι δεν είναι ακριβώς λάτρης των χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών, όχι τόσο επειδή δεν είναι στο σπίτι αυτή την ημερομηνία με τα παιδιά και την οικογένειά του, αλλά επειδή δεν του αρέσει η ημερομηνία αυτή.

Ο Κάρι έχει παίξει περισσότερους από δώδεκα χριστουγεννιάτικους αγώνες από τότε που έφτασε στο ΝΒΑ, από τους οποίους κέρδισε μόνο τρεις, αλλά η απόδοσή του ήταν επίσης πτωτική. Στα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, ο Κάρι έχει μέσο όρο 13,5 πόντους.

Επίσης, έχασε δύο χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με τους Ουόριορς λόγω τραυματισμών. «Μου έλειψε να παίζω, αν και προσωπικά δεν μου αρέσει γιατί δεν έχω παίξει καλά τα Χριστούγεννα », είπε γελώντας.

Την ημέρα που έσπασε η κατάρα

Ωστόσο, ο Κάρι άφησε καλές εντυπώσεις τα Χριστούγεννα του 2021, όταν σημείωσε 33 πόντους, έχοντας τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ, με τους οποίους το Γκόλντεν Στέιτ κέρδισε με 107-116 τους Σανς.

Το 2022, όταν οι Γουόριορς αντιμετώπισαν τους Γκρίζλις (129-103), ο Κάρι ήταν ο μεγάλος απών, λόγω υπεξάρθρωσης ώμου.

Τα Χριστούγεννα του 2023 ο Κάρι έχασε από τους Ντένβερ Νάγκετς με 120-114 με τον Στεφ να έχει 18 πόντους, αλλά ήταν πολύ άστοχος με 3/13 τρίποντα και 4 ασίστ. Για αυτό θα συνεχίσει να μην του αρέσει να παίζει την συγκεκριμένη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags