Για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ ετοιμάζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στη media day των Μπακς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική.

Ο Greek Freak έκανε λόγο για μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής του, η οποία συγκρίνεται μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του Μιλγουόκι το 2021.

«Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία», είπε ο Αντετοκούνμπο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το μέχρι πού μπορούν να φτάσουν φέτος οι Μπακς: «Ίσως μέχρι τους τελικούς περιφέρειας; Ίσως στους τελικούς; Όμως, πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο».

Για τη συνεργασία του με τον Ντέιμ Λίλαρντ: «Δεν βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι».

O Γιάννης Αντετοκούνμπο
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για το ποιος θεός του Ολύμπου θα ήθελε να είναι: «Θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του έρωτα. Σωστά; Ακριβώς αυτό».