Facebook Pixel Ανανεώνει ο Ντελ Μπόσκε, γράφει η Marca
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-21 18:35:00

Ανανεώνει ο Ντελ Μπόσκε, γράφει η Marca

Ανανεώνει ο Ντελ Μπόσκε, γράφει η Marca

Η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στηρίζει στο απόλυτο τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και γι' αυτό – όπως αναφέρεται στη Marca – θα πορευτεί μαζί του τουλάχιστον μέχρι το Euro 2016, παρά την αποτυχία στο Mundial της Βραζιλίας.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται συνάντηση που είχε ο Ντελ Μπόσκε με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, Χόρχε Πέρεθ, αμέσως μετά το ματς με τη Χιλή, όπου και κατέστη σαφές στον Ισπανό τεχνικό ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή τυχόν υποβολή παραίτησής εκ μέρους του.

Στον Ντελ Μπόσκε μεταφέρθηκε και η στήριξη του προέδρου της Ομοσπονδίας, Ανγκέλ Βιγιάρ, ενώ ο Πέρεθ σε συνέντευξή του είπε: «Αν ο Ντελ Μπόσκε επιμείνει να φύγει, εγώ θα επιμείνω ακόμη περισσότερο για να μείνει».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ακόμη ότι «δεν υπάρχει plan B. Ντελ Μπόσκε ή Ντελ Μπόσκε», ενώ επισημαίνεται ότι αυτή η απόφαση θα στηριχθεί έστω και αν πηγαίνει κόντρα στο αίσθημα της φίλαθλης γνώμης.

Πάντως γίνεται λόγος και για προσπάθεια ομαλής μετάβασης στη μετά Ντελ Μπόσκε εποχή (μετά το 2016) με την επιλογή ενός τεχνικού νεαρού, που θα έχει και ισχυρή προσωπικότητα.

Και μεταξύ των υποψηφίων η «Marca» συγκαταλέγει και τον Μίτσελ του Ολυμπιακού, μαζί με τους Χέμεθ, Ιέρο και Καπαρός.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags