Βασίλης Τολιόπουλος: Μπορεί η Εθνική να ηττήθηκε από τον Καναδά στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, γεγονός που στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Έλληνας γκαρντ, που σημείωσε ότι κανείς δεν έχει έρθει για διακοπές.

"Πιστεύω ότι κάναμε καλή εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τον Καναδά και νομίζω το καταφέραμε στο 100%. Ξέραμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, πέρσι στο Παγκόσμιο ήταν στα μετάλλια. Ξέραμε τι δουλειά έπρεπε να κάνουμε. Ήμασταν πολύ επιθετικοί απέναντί τους στο δεύτερο μέρος. Φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε", ανέφερε αρχικά.

Για τη διαιτησία: "Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο, αυτά θα τα κρίνουν οι επιτροπές και οι ομοσπονδίες. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι για αυτά".

Για τη συνέχεια: "Εννοείται πως παίζουμε. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, δεν ήρθαμε για εκδρομή εδώ. Παλέψαμε στα ίσια τον Καναδά και αυτό θα κάνουμε και με τις άλλες ομάδες. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, που θα θέλαμε (σσ. διαφορετικά) ειδικά στο πρώτο μέρος. Θα δούμε το VIDEO μας και θα έρθουμε πιο έτοιμοι στο επόμενο ματς", είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος.