Στο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε ο Μπράιαν Γκούριαν μετά την ήττα της Αυστραλίας από την Εθνική μπάσκετ.

Ο προπονητής των «καγκουρό» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν το γήπεδο είναι ανοιχτό, δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν έχει μομέντουμ, δεν έχεις καμία ελπίδα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα. Στο πρώτο δεν παίξαμε καλά και δεν το κάναμε λόγω των όσων κάναμε στην επίθεση. Οπότε, μιλήσαμε για αυτό και τουλάχιστον το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το πρώτο ημίχρονο σχολίασε απογοητευμένος: «Τραγικά σουτ, λάθη, 9 λάθη».

Τέλος, για την πορεία των Αυστραλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε: «Συνοψίζοντας την πορεία, θα πρέπει να το σκεφτώ λίγο περισσότερο. Αλλά αν προχωρήσουμε μπροστά, και πάλι, αυτό είναι που νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Πολλά από αυτά τα νεαρά παιδιά, οι point guards μας, απλά περνάνε από τη διαδικασία να προσέχουν την μπάλα, να μην κάνουν τον ήρωα, να την κρατούν μακριά από το παρκέ, και αυτό δημιουργεί την άμυνά μας στα τρία τέταρτα του γηπέδου και έτσι κερδίζουμε.

Οπότε θα υπήρχαν πολλά κοψίματα από το δεύτερο ημίχρονο και θα έβαζα το πρώτο ημίχρονο σε ένα κουτί και καθώς προχωράμε μπροστά, θα πήγαινα απευθείας στο δεύτερο ημίχρονο και θα έχτιζα από αυτό».