Σημαιοφόροι στην Κύπρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου ορίστηκαν οι Μίλαν Τραΐκοβιτς και Έλενα Κουλιτσένκο, όπου η  τελευταία είναι κόρη Ρώσου ολιγάρχη και κατέχει Κυπριακό διαβατήριο και στην επιφάνεια βγήκε πως έχει σελίδα στο onlyfans με γυμνά βίντεο!

Πάντως, η αθλήτρια διατείνεται μέσω των δικηγόρων της, ότι δεν είναι η ίδια που εμφανίζεται στα ροζ βίντεο, αλλά πρόκειται για Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η Έλενα Κουλιτσένκο γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2002 στη ρωσική πόλη Οντίντσοβο. Αυτή την περίοδο διαμένει στην πόλη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών όπου και σπουδάζει. Είναι αθλήτρια του ΓΣΟ και από τις 30 Μαρτίου 2024 κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ στο άλμα εις ύψος με 1,93 μ. (ισοφάρισε το ρεκόρ της Λεοντίας Καλλένου).

Σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα της είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ 23 (2023). Κατέκτησε τη 2η θέση στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα (2023), ενώ συμμετείχε στους τελικούς κλειστούς και ανοικτούς των Αμερικανικών Εθνικών Πανεπιστημιακών Αγώνων το 2023. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kulichenko (@kulichenko_elena)