Μεγάλες στιγμές ζει ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, για να γίνει την Τρίτη (6/8) η απονομή.

Ο 24χρονος επικοντιστής παρέλαβε το μετάλλιό του από τον θρυλικό Σεργκέι Μπούμπκα, ενώ μιλώντας στην ΕΡΤ δεν έκρυψε πως έχει μείνει άυπνος από το βράδυ της Δευτέρας (5/8) και μετά.

«Δεν έχω κοιμηθεί ούτε δέκα λεπτά, όλη μέρα έμεινα άυπνος. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμουν όλο τον αγώνα, σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Όταν ήμουν μικρός, όταν ήμουν 12 ετών και είδα πρώτη φορά Ολυμπιακούς Αγώνες, είχα πει στη μητέρα μου ότι κάποια στιγμή θέλω και εγώ να πάω στους Ολυμπιακούς και να γίνω ένας σπουδαίος αθλητής. Μετά από 15-20 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι σπουδαίος.

Το συνειδητοποιώ σιγά σιγά τι έχω καταφέρει. Τώρα που νιώθω το βάρος του μεταλλίου, νιώθω και τι έχω καταφέρει. Αυτό που μου έχει συμβεί θα το κρατάω για πάντα στη μνήμη μου, αυτές τις τρεις μέρες, από τον προκριματικό μέχρι και σήμερα.

Μακάρι να κατακτήσουμε κι άλλα μετάλλια, θα δω τώρα τον αγώνα του Μίλτου (Τεντόγλου). Είναι έτοιμος να πηδήξει πάρα πολύ μακριά και θα είμαι εκεί να γιορτάσουμε ό,τι και να κάνει. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι κατέκτησα το πιο σπουδαίο μετάλλιο που μπορεί να κατακτήσει ένας αθλητής στην καριέρα του, ένα μετάλλιο Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο δεν έχουν όλοι οι αθλητές την ευκαιρία να πάρουν», δήλωσε ο Καραλής.