Προβληματισμένοι από τους κινδύνους που υπάρχουν στην Ιταλία εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού δηλώνουν Καμπάτσο, Τόμπκινς, Φερνάντεθ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε το παιχνίδι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Αυτό όμως δεν καθησυχάζει τους Ισπανούς, με τον Φακούντο Καμπάτσο να παραδέχεται πως η σύζυγός του είναι αντίθετη σε αυτό το ταξίδι. «Η γυναίκα μου δεν θέλει να κάνω το ταξίδι, όμως η EuroLeague έχει βάλει κάποιους κανονισμούς και πρέπει να τους ακολουθήσουμε», είπε ο Αργεντινός γκαρντ, ενώ ο Τρέι Τόμπκινς πήγε ένα βήμα παρακάτω: «Γιατί δεν δίνουμε αυτόν τον αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο; Αυτός ο ιός είναι επικίνδυνος, ας τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα». Ο Ρούντι Φερνάντεθ, από την πλευρά του, είπε πως: «Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παικτών και των οικογενειών τους».

Για να μειώσουν το ρίσκο, οι παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν η αποστολή της ομάδας να ταξιδέψει αυθημερόν στο Μιλάνο. Θα φτάσει νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας. Ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σέρχιο Γιουλ, Φαμπιάν Κοζέρ, Γκάμπριελ Ντεκ, Άντονι Ράντολφ και Τζόρνταν Μίκι.