Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω κορωνοϊού - Θα γίνουν; - Κίνηση που δείχνει πολλά!
| 2020-11-10 23:21:00

Ραγδαίες εξελίξεις με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω κορωνοϊού - Θα γίνουν; - Κίνηση που δείχνει πολλά!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω κορωνοϊού - Θα γίνουν; - Κίνηση που δείχνει πολλά!

Αποφασισμένοι να διεξαχθούν τα test event τον Μάρτιο του 2021, δηλώνουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, έχοντας αναθαρρήσει από την επιτυχημένη διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ γυμναστικής, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην ιαπωνική πρωτεύουσα. 

«Συζητάμε τρόπους για να να αντιμετωπίσουμε την COVID-19 μαζί με την ιαπωνική κυβέρνηση και τη μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο. Από τις αρχές του επόμενου έτους θα ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας και θα προχωρήσουμε σε test event τον Μάρτιο», ανέφερε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο 2020.

Οι δοκιμαστικές εκδηλώσεις σταμάτησαν τον περασμένο Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία τελικά προκάλεσε και την αναβολή των Αγώνων έως το 2021. 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να συμμετέχουν 11.000 αθλητές από 206 έθνη, οι οποίοι θα αγωνίζονται για περισσότερες από δύο εβδομάδες, ενώ οι Παραολυμπιακοί θα προσελκύσουν 4.400 αθλητές.

Μια ειδική ομάδα αντιμέτρων κορoνοϊών, η οποία αποτελείται από αξιωματούχους της ιαπωνικής κυβέρνησης, της μητροπολιτικής κυβέρνησης του Τόκιο και των διοργανωτών, αξιολογεί επί του παρόντος πιθανά σενάρια και μέτρα που θα διασφαλίσουν την επιτυχή διοργάνωση των Αγώνων το 2021.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags