Παναθηναϊκός: Τεράστια πρόκριση κόντρα στην Τερουέλ για τον Παναθηναϊκό, που... έφυγε για τα ημιτελικά του Challenge Cup!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο χρυσό σετ της Τερουέλ μέσα στην Ισπανία και με καθοριστικό παίκτη τον Στάλεκαρ στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός πήρε ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόκριση στους «4» του Challenge Cup!

Η ΟΜΑΔΑΡΑ του Ανδρεόπουλου μπορεί να πήρε το σετ που ήθελε στην κανονική διάρκεια. Η Τερουέλ πάλεψε πολύ και κατάφερε με καλή εμφάνιση, να πάρει καθαρή νίκη με 3-0 σετ. Ωστόσο, τα ψυχικά αποθέματα του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια, που τον οδήγησαν στη μεγάλη ανατρόπη στο φινάλε. Δηλαδή στο χρυσό σετ.

Ο Στάλεκαρ πήγε για τους τρεις τελευταίους πόντους στο σερβίς και δεν έφυγε ποτέ! Ο Σλοβένος κεντρικός είχε έναν άσο και ανάγκασε σε άλλες δύο δύσκολες υποδοχές τους Ισπανούς, οι οποίοι αποσβολομένοι έβλεπαν τον Παναθηναϊκό να τους παίρνει την πρόκριση μέσα από τα χέρια!

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η διαιτησία στο χρυσό σετ ήταν κάκιστη. Χαρακτηριστική είναι φάση που ο Ράνγκελ περνάει κανονικά την μπάλα πάνω από το φιλέ και ο ρέφερι, αντί να δώσει τον πόντο στους «πράσινους» για το 4-4, είδε παράβαση για το 5-3 των Ισπανών. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο διαιτητής έρειξε και την κόκκινη κάρτα στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, κάτι που όταν συμβαίνει στο βόλεϊ παίρνει πόντο αντίπαλος. Αντί λοιπόν για το 4-4, είχε φτάσει το σκορ στο 6-3. Ούτε αυτό, όμως, μπορούσε να σταματήσει τον ΜΕΓΑΛΟ Παναθηναϊκό!

Περισσότερα σε λίγο...