Facebook Pixel Έχασε το χρυσό μετά από "θρίλερ" η Στεφανίδη - Δεύτερη στην Ευρώπη - Μπράβο Κατερίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-08-17 23:15:00

Έχασε το χρυσό μετά από "θρίλερ" η Στεφανίδη - Δεύτερη στην Ευρώπη - Μπράβο Κατερίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έχασε το χρυσό μετά από "θρίλερ" η Στεφανίδη - Δεύτερη στην Ευρώπη - Μπράβο Κατερίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, προσέθεσε όμως ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Μόναχο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επι κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε ατομικό ρεκόρ για φέτος με άλμα στα 4,75μ. και έφτασε συνολικά τα 4 μετάλλια (2 χρυσά, 2 ασημένια) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Η απίθανη Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία στέρησε από την Κατερίνα Στεφανίδη το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παρότι έκανε εξαιρετικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ και πέτυχε την καλύτερη φετινή της επίδοση με 4,75μ., είδε την 24χρονη Μούρτο να κάνει τον αγώνα της ζωής της, να συντρίβει το ατομικό ρεκόρ της και ν' αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Στεφανίδη ξεπέρασε τη θεωρητικά βασική αντίπαλό της, τη Σλοβένα Τίνα Σουτέι (επίσης με 4,75μ.), ανέβηκε για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση στο βάθρο και εξασφάλισε το 11ο μετάλλιό της σε μεγάλες διοργανώσεις (σε επίπεδο γυναικών), αλλά σίγουρα θα φύγει από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας με γλυκόπικρη γεύση.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags