Facebook Pixel Εμμανουήλ Καραλής:
| 2023-03-05 21:45:00

Συγκίνησε ο Καραλής - " Αφιερωμένο σε μένα το μετάλλιο - Δεν μετράει τίποτα μετά τα Τέμπη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνησε ο Καραλής - " Αφιερωμένο σε μένα το μετάλλιο - Δεν μετράει τίποτα μετά τα Τέμπη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άλτης δήλωσε ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στην Κων/πολη, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στην τραγωδία των Τεμπών.

Εμμανουήλ Καραλής: Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Έλληνας άλτης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά, με τον ίδιο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα να είναι αρκετά... μετρημένος αναφερόμενος και στην τραγωδία των Τεμπών.

«Το πήραμε! Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό. Από πέρυσι. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να είμαι σε θέση να είμαι ξανά χαρούμενος. Το αφιερώνω σε μένα

Είναι μία αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Με τον πατέρα μου και τον Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος. Μπορούσα και το 5,85μ., αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος για το μετάλλιο όμως. Τώρα αρχίζει η σοβαρή προπόνηση γιατί έβαλα παρακαταθήκη για πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μεγάλους αγώνες και να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα.

Για τα Τέμπη δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω. Είναι ένα τραγικό γεγονός, τα μετάλλια που φέρνουμε εγώ και οι άλλοι αθλητές καμία σημασία δεν έχουν μπροστά σε αυτό
» είπε ο Εμμανουήλ Καραλής.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσουκαλάς είπε ό,τι πιο σωστό έχει ακουστεί για τα Τέμπη - Τι πρέπει να κάνει τώρα ο Μητσοτάκης (Vid)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags