Facebook Pixel Μίκαελ Σουμάχερ: Ντροπή! Τραγική ατάκα από Ισπανό σχολιαστή για Μίκαελ Σουμάχερ - Ανακάλεσε άμεσα
| 2023-09-27 13:37:00

Ντροπή! Τραγική ατάκα από Ισπανό σχολιαστή για Μίκαελ Σουμάχερ - Ανακάλεσε άμεσα

Sportdog Team
Ντροπή! Τραγική ατάκα από Ισπανό σχολιαστή για Μίκαελ Σουμάχερ - Ανακάλεσε άμεσα

Απίστευτα πράγματα στην Ισπανία όταν ένας σχολιαστής της Formula 1, κάνοντας black χιούμορ, αναφέρθηκε στον θρύλο του αθλήματος που είναι καθηλωμένος μετά το ατύχημα που είχε.

Αντόνιο Λομπάτο: Σε ένα παντελώς ανάρμοστο σχόλιο προχώρησε ο Ισπανός δημοσιογράφος στη διάρκεια της μετάδοσης του Grand Prix της Ιαπωνίας κάνοντας black χιούμορ για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, που είναι καθηλωμένος μετά το ατύχημα που είχε πριν 10 χρόνια.

«… θα πρέπει να τρέμει ο Άντριαν Νιούι (επικεφαλής μηχανικός της Red Bull), έρχεται ο Αντόνιο Λομπάτο», εκείνος σχολίασε «… θα πρέπει να τρέμει ο Σουμάχερ. Μάλλον όχι ο Σουμάχερ, αυτός δεν μπορεί να τρέμει…», είπε συγκεκριμένα ο Ισπανός, κάτι που έφερε κύμα οργής και τον ίδιο να απολογείται δημοσίως.

«Οφείλω να παραδεχτώ πως έκανα λάθος χωρίς να έχω πρόθεση. Δεν μπόρεσα να εκφραστώ όπως θα ήθελα. Ονόμασα τον Σουμάχερ γιατί έψαχνα μια αναφορά σε έναν σπουδαίο πιλότο στην ιστορία της Formula 1 τον οποίο θαυμάζω. Δεν θα έπρεπε όμως να έχω πει αυτό το πράγμα. Ξέρω πως περνά δύσκολα ο ίδιος, αλλά και η οικογένειά του. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο αστείο, αλλά σίγουρα ήταν κάτι αδέξιο εκ μέρους μου», τόνισε στο απολογητικό του μήνυμα μέσω social media ο Αντόνιο Λομπάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζήτησε" να χάσει από την ΑΕΚ - Ας αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς για Πέρεθ - Πανό ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags