Facebook Pixel ΟΑΚΑ: Οριστικό: Αναβλήθηκε ντέρμπι λόγω του "λουκέτου" στο ΟΑΚΑ!
| 2023-10-05 20:57:00

Οριστικό: Αναβλήθηκε ντέρμπι λόγω του "λουκέτου" στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Οριστικό: Αναβλήθηκε ντέρμπι λόγω του "λουκέτου" στο ΟΑΚΑ!

Το κλείσιμο του ΟΑΚΑ άρχισε πλέον να επηρεάζει και την διεξαγωγή αγώνων, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις.

Με επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η οριστική αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την Handball Premier μετά το ξαφνικό κλείσιμο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η νακοίνωση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναφέρει:

«Αναφορικά με τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ, ανακοινώνει τα κάτωθι:

Μετά την ξαφνική αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ (29/9) και κατ’επέκταση της αίθουσας «Γ. Κασσιμάτης» που χρησιμοποιεί ως έδρα το σωματείο της

ΑΕΚ, η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανέβαλε στις 3/102023 την αναμέτρηση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 4/10 και ώρα 19.30.

Βάσει του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε., άρθρο 29/παρ.4 η οποία αναφέρει:

«Αγώνας που ματαιώθηκε για οποιαδήποτε αιτία και κρίνεται ότι πρέπει να επαναληφθεί διεξάγεται εάν αυτό είναι εφικτό, σε διάστημα 8 ημερών από την ημέρα που

αρχικά είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή του» η ΔΕΠ/ Ο.Χ.Ε. κατέβαλε όλες τις δυνατές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. (εξεύρεση έδρας για την διεξαγωγή του αγώνα)

Όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν ούτε από την πλευρά της ΟΧΕ ούτε από την πλευρά του γηπεδούχου σωματείου αφενός και αφετέρου, εντός του διαστήματος των 8 ημερών παρεμβάλλονται:

α) οι Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές στις 8.10.2023

β) η αγωνιστική υποχρέωση του σωματείου ΟΣΦΠ στις 11/10 (αγώνας με ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ λόγω EHF Cup 14-15/10/2023) και της ΑΕΚ στις 11/10 (αγώνας με ΠΑΟΚ λόγω αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στο EHF Cup 14-15/10/2023)

Ως εκ τούτου ο εν λόγω αγώνας τελεί υπό αναβολή επ’ αόριστον και από την πλευρά της η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πιο πρόσφορη ημερομηνία αφού το καλεντάρι είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένο και για τα 2 σωματεία, τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε 4 χρόνια έτοιμο το ΟΑΚΑ! Εκτίναξη του κόστους εργασιών" - Καλύτερα κατεδάφιση και ανακατασκευή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags