Η Μόλι Κόντερι γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 2000 στη Κορνουάλη της Αγγλία και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2022 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Η Βρετανίδα πρωταθλήτρια καταφέρνει να ισορροπήσει τις σκληρές απαιτήσεις του ανταγωνιστικού στίβου με τον κόσμο του μόντελινγκ. Η Μόλι κέρδισε τον βρετανικό τίτλο τον Ιούλιο, κάτι που της χάρισε μια αυτόματη πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο, μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Caudery (@molly_caudery)

Η 22χρονη αθλήτρια μακριά από τον στίβο, εργάζεται και ως μοντέλο. Τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες και σπάζοντας ξανά το προσωπικό της καλύτερο με ένα άλμα στα 4,75 μέτρα.

Πάθος και με το μόντελινγκ

Η Μόλι περνάει πολλές ώρες στην προπόνηση, αλλά εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για το άλλο της πάθος, το μόντελινγκ. Η ξανθιά καλλονή έχει υπογράψει στην εταιρία μοντέλων W και αναλαμβάνει συμβόλαια για μια σειρά από διάσημες αθλητικές μάρκες.

Μέχρι πρόσφατα, σπούδαζε για να πάρει το πτυχίο της στην αθλητική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Loughborough, ένα μέρος που χρησιμοποιεί ως βάση της καθώς ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Η επικοντίστρια αποφοίτησε πρόσφατα και πλέον θα επικεντρωθεί στον στίβο με πλήρη απασχόληση.

Οι 128.000 followers

Η Μόλι είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Αγγλία και έχει 128.000 followers στη σελίδα της στο Instagram. Εκεί δείχνει στους θαυμαστές της εικόνες της από την καριέρα της στον στίβο, το μόντελινγκ και τις διακοπές μακριά από τον στίβο .

Πρόσφατα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα ταξίδια της στην Ινδονησία, όπου απόλαυσε τα ορεινά κλίματα και τις όμορφες παραλίες. Αλλά οι μέρες του ταξιδιού της είναι πλέον σταθερά πίσω της καθώς προετοιμάζεται για το Παρίσι 2024 .

Η Μόλι Κόντερι είναι από την ακτή της Κορνουάλης και είναι πολύ παθιασμένη με τη θάλασσα, την ύπαιθρο και οτιδήποτε σχετίζεται με αθλήματα, ακόμα και εκτός προπόνησης. Της αρέσει να μαγειρεύει, να ψήνει και να προσπαθεί να αναδημιουργήσει νέες συνταγές στην κουζίνα.