Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μαγική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό - "Πάτησε" τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-30 18:45:00

Μαγική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό - "Πάτησε" τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαγική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό - "Πάτησε" τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι για την πρώτη αγωνιστική της Volley League Ανδρών, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ του Δικεφάλου.

Ο Ολυμπιακός που έκανε τα... βασικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πήρε τη νίκη με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη και έκανε ιδανικό ντεμπούτο στη νέα Volley League. Πάρα πολλά λάθη από τον Δικέφαλο (22 χαμένα σερβίς), που υστέρησε κυρίως σε αυτόν τον τομέα και δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

 

Oι δύο ομάδες έκαναν κοινό ξεκίνημα και πήγαιναν μαζί στους πρώτους πόντους (7-7), με τον Ολυμπιακό να προσπερνά με ένα μικρό 3-0 σερί (10-7) με πόντους από τον Κουμεντάκη. Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν την βραχεία κεφαλή που είχαν (17-15), κυρίως λόγω των πολλών χαμένων σερβίς του ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ, αλλά ο Δικέφαλος με Φαν Χάρντερεν και Ρούσο να δίνουν λύσεις έμεινε κοντά στο σκορ (24-23).

Τελικά, η ομάδα του Καστελάνι κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-23, έπειτα από επίθεση του Παγένκ με μπλοκ άουτ, σε ένα σετ, που την διαφορά έκαναν τα 10 λάθη των ασπρόμαυρων στο σερβίς, έναντι 6 των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά και πήρε γρήγορα προβάδισμα με 9-4, έχοντας ως κύριους επιθετικούς άξονες τους ακραίους του (Κουμεντάκης - Ιντάλγκο).

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με το πόδι στο... γκάζι και ξέφυγαν ακόμη και με +8 (19-11), απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που συνέχισε να κάνει πολλά λάθη στο σερβίς, γεγονός που του απέτρεπε να παίξει για το μπλοκ-άμυνα. Κρατώντας την διαφορά του έως το φινάλε του δεύτερου σετ, ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα το 2-0 με 25-17.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Μιλενκόσκι μπήκε πιο συγκεντρωμένα και προηγήθηκε με 5-7 από το ανέβασμα του Ντεν Ντρις σε εκείνο το σημείο. Οι γηπεδούχοι ορθοπόδησαν ξανά, ο ΠΑΟΚ άρχισε και πάλι τα λάθη του, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να προσπεράσει με 16-14.

Η ομάδα του Καστελάνι με άσσο του Ιντάλγκο ξέφυγαν με 20-16, αλλά ο Ρούσο με συνεχόμενους πόντους έφερε το σετ ξανά στα ίσια με 20-20.

Στους τελευταίους πόντους ο Δικέφαλος είχε λανθασμένες επιλογές από Ντεν Ντρις σε σερβίς και Μπλάνκεναου που επιχείρησε πέρασμα κατευθείαν, ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πήρε τη νίκη με 25-21 και 3-0.

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-21

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags