Όταν πρόκειται για τρέξιμο, η άνεση είναι πρωταρχικής σημασίας και η PUMA είναι εδώ για να σας την προσφέρει με το Magnify Nitro 2. Ιδανικό για elite δρομείς, αλλά και όσους ξεκινούν το ταξίδι τους στο τρέξιμο τώρα, το παπούτσι αποτελεί ένα must have για μία άνετη διαδρομή.

Το νέο μοντέλο φέρνει την επανάσταση στην εμπειρία σας στο τρέξιμο με τεχνολογίες που σας παρέχουν μέγιστη αντικραδασμική προστασία και άνεση, χωρίς φυσικά να θυσιάζεται η ταχύτητα σας.

Στέφανος Ντούσκος, Πρωταθλητής Κωπηλασίας

UPPER

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ανακλαστικά στοιχεία, για ορατότητα 360 μοιρών, για τρέξιμο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, το heel counter στην φτέρνα σε συνδυασμό με το καλουπωμένο κολάρο στον αστράγαλο, σταθεροποιεί το πόδι σε κάθε διασκελισμό για όλα τα είδη πρηνισμού.

Στέφανος Ντούσκος, Πρωταθλητής Κωπηλασίας

MIDSOLE

Η τεχνολογία NITRO, που αποτελεί και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του παπουτσιού, παρέχει υψηλή επιστροφή ενέργειας (74-80%) και υψηλή αντικραδασμική προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο (35% πιο ελαφρύ από την τεχνολογία Pro-Foam Lite).



Στέφανος Ντούσκος, Πρωταθλητής Κωπηλασίας
 

OUTSOLE

Η τεχνολογία PUMAGRIP παρέχει στον δρομέα 31.6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με προηγούμενες σεζόν σε κάθε είδους επιφάνειας με το ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ κατά μήκος της σόλας.


Στέφανος Ντούσκος, Πρωταθλητής Κωπηλασίας